Vi har levererat frukt och grönt till företag runt om i Karlstad och Värmland sedan 1934 – med exakt samma passion då som nu. Läs mer om vår historia och vår nutid nedan.

Vår historia

Sjöstedts Partiaffär grundades i Karlstad år 1934 av bröderna Wilhelm och Vitalis Sjöstedt. Med dess rika historia har företaget hunnit med mycket, inte minst flertalet olika ägare samt lokaler. Vad som dock hela tiden präglat Sjöstedts Partiaffär är det faktum att det är och alltid har varit ett familjeföretag. Sedan start ägdes nämligen företaget av Sjöstedts-familjen tills de 2008 förde arvet vidare till en annan företagarfamilj.

Vår nutid

Idag drivs Sjöstedts Partiaffär av familjen Hiltunen Karlsson med ägare, tillika fru och mamma Carina i spetsen. Ihop med mannen Stefan och sönerna Marcus och Martin återskapas historien. Från familj till familj, från generation till generation, sedan 1934 – en gemensam passion att förse Karlstads företag med frukt och grönt.

Erfarenhet

Sjöstedts Partiaffär har funnits sedan 1934. Vi är med andra ord etablerade i branschen och har genom åren skapat oss ett gott rykte som är viktigt att värna om. Våra kunder ska kunna lita på att vi genom vår erfarenhet levererar kvalitet.

Sundhet

Frukt har alltid varit och kommer alltid vara sunt för oss. Kanske speciellt under en lång arbetsdag. Med sundhet som drivkraft vill vi leverera fruktkorgar till så många fikarum som möjligt runt om i Karlstad och Värmland.

Stolthet

Precis som vid starten år 1934 styrs Sjöstedts av en familj, och det ska märkas. Av passion ska vi nu – precis som då – med stolthet förse företag runt om i Karlstad och Värmland med frukt och grönt.

Äppelvisionen

Sjöstedts vill föra liv i ordspråket “ett äpple om dagen är bra för magen”. Vi vill inte att det endast ska vara något vi säger – utan strävar efter att det blir något vi faktiskt gör. Genom att leverera fruktkorgar till så många fikarum som möjligt runt om i Karlstad och Värmland vill vi tillsammans uppnå ett varsitt äpple om dagen.